Насловна Најновије Источно Ново Сарајево: Резултати мечева другог дана Божићног турнира у футсалу

Источно Ново Сарајево: Резултати мечева другог дана Божићног турнира у футсалу

317
0

Окончан је други дан Божићног турнира у футсалу у Источном Новом Сарајеву, а публика је имала прилику да ужива у фантастичним мечевима.

У првом сусрету дана екипа Кафе Вијасла савладала је ФК Романију из Пала резултатом 2:1. Меч је био неизвијестан, али Ђорђе Трифковић пред крај сусрета је постигао побједнички погодак и ставио тачку на утакмицу.

Друга утакмица, одриграна између екипа Зам МЦ и Контра бара била је мање неизвијесна, па је Зам славио резултатом 4:1.

Трећи меч вечерашњег програма донио је још једну голеаду, а екипа Кафе Вијасла уписала је још једну побједу, савладавши Инокс Вукадин резултатом 6:1.

Још једна утакмица у којој је публика уживала била је између екипа Зам МЦ и Литен 2. Момци из екипе Зам МЦ нису имали проблема против тима Литен 2 и побиједили су резултатом 4:0.

У директном обрачуну за пролазак у наредну фазу такмичења, ФК Романија Пале је савладао Инокс Вукадин са 5:2 и тако пронашао своје мјесто међу шеснаест најбољих екипа на турниру.

Посљедњи сусрет вечери одиграле су екипе Литен 2 и Контра бар, а овај меч одлучивао је о пласману у наредну рунду такмичења. Контра је била боља, побиједила је резултатом 2:0 и на тај начин се нашла у наредној фази турнира.

Божићни турнир у футсалу у Источном Новом Сарајеву, биће настављен сутра у новој спортској дворани на Тргу Републике Србије, а мечеви почињу од 18.00 часова.

ИЗВОРртвис
Претходни текстОдржано донаторско вече „С љубављу храбрим срцима“
Сљедећи текстИ данас топло до 17 степени Целзијусових