Насловна Најновије Коловози мокри, у усјецима могући одрони

Коловози мокри, у усјецима могући одрони

141
0

У централним и источним дијеловима БиХ коловози су јутрос мокри и клизави, у појединим подручијима има магле, а на дионицама у усјецима могући су одрони.

Из Ауто-мото савеза Републике Српске савјетују возачима опрезну вожњу прилагођену стању и условима на путу.

На дионици магистралног пута Власеница-Соколац у Хан Пијеску у току је рехабилитација пута те је потребно прилагодити брзину кретања возила и обратити пажњу на привремену саобраћајну сигнализацију.

На дионици магистралног пута Бијељина-Шепак у мјесту Пилица због радова долази до повремене обуставе саобраћаја.

Због активирања клизишта, на регионалном путу Превија-Заблеће, општина Рибник, саобраћај је потпуно обустављен за све категорије возила.

Због оштећења моста у Мачковцу, забрањено је одвијање саобраћаја за теретна моторна возила на регионалном путу Мачковац-Пипери.

На дијелу регионалног пута Разбој-Руданка, превој Љескове воде, због санације клизишта саобраћај је потпуно обустављен. Теретна возила се преусмјеравају на Јелах, а путничка возила ће се у наведеном периоду преусмјеравати алтернативним правцима Разбој-Горња Вијака-Дервента-Добој и Разбој-Тедин Хан-Добој.

На дионици магистралног пута Добро Поље-Миљевина, због санације клизишта, измијењен је режим у одвијању саобраћаја.

Због санације клизишта, саобраћај се на дионици магистралног пута Фоча-Горажде у мјесту Филиповићи /на самој линији разграничења/, одвија отежано, једном саобраћајном траком /урађеном привременом обилазницом у дужини 150 метара/ уз постављену саобраћајну сигнализацију.

Због рехабилитације магистралног пута Градишка–Нова Топола–Клашнице, и изградње три кружна тока на дионици Клашнице један-Нова Топола измјењен је режим саобраћаја.

Због изградње кружног тока на споју магистралних путева Градишка-Нова Топола и Чатрња-Градишка, такође је измијењен режим у одвијању саобраћаја.

Због извођења радова, измијењен је режим у одвијању саобраћаја на дионици магистралног пута Брод на Дрини два-Врба у тунелу Чемерно.

Због слијегања пута на улазу у Винац из смјера Доњег Вакуфа на магистралном путу Доњи Вакуф-Јајце у функцији је само једна трака, а брзина је ограничена на 20 километара на час.

На дионици регионалног пута од мјеста Равно према магистралном путу Љубиње-Требиње саобраћај је обустављен и преусмјерен на алтернативне правце.

На граничним прелазима у БиХ јутрос нема евидентираних дужих задржавања.

Гранични прелаз Крстац /путни правац Гацко-Никшић/ је отворен за међународни саобраћај.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПромјенљиво са сунчаним интервалима
Сљедећи текстТребиње: Аутобус ударио у брдо, двије особе погинуле, више повријеђено