Насловна Најновије Кулић: Ректорат и Музичка академија од октобра у новој згради

Кулић: Ректорат и Музичка академија од октобра у новој згради

172
0

Ректор Универзитета у Источном Сарајеву Милан Кулић, изјавио је да ће у октобру наредне године Ректорат и Музичка академија, преселити у нову зграду у Источном Новом Сарајеву.

„Изузетно смо поносни на инвестиције које се тренутно реализују на Универзитету у Источном Сарајеву. Могу са 99 одсто сигурности рећи да ћемо се наредне године видјети у новој згради Ректората и Музичке академије“, рекао је Кулић новинарима у Источном Сарајеву.

Он је изразио задовољство динамиком радова, додајући и да радови на Факултету физичког васпитања и спорта на Палама имају своју динамику, али да су могли да буду реализовани мало брже.

Кулић је захвалио Влади Републике Српске, посебно ресорном министарству и министру за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Жељку Будимиру који чини све да овај пројекат буде реализован.

Он је захвалио граду Источно Сарајево и градоначелнику Љубиши Ћосићу, те општини Источно Ново Сарајево и начелнику Јовану Катићу који су помогли да се изградња зграде Ректората и Музичке академије приведе крају.

„Зграда даје посебан квалитет овом граду, али и сигурност нама који радимо на Универзитету“, истакао је Кулић.

ИЗВОРСрна, фото РТВИС
Претходни текстДјечија библиотека прославила 13. рођендан
Сљедећи текстНерадни дани у Српској – 1., 2., 8. и 9. јануар