Насловна Најновије Мушкарац из Бановића два пута приведен због пријетњи и пуштен

Мушкарац из Бановића два пута приведен због пријетњи и пуштен

140
0

Мушкарац чији су иницијали Ш.С. из Бановића два пута је приведен на саслушање у полицију због пријетњи које је упутио, прво супрузи и дјеци, а потом и јавно на друштвеним мрежама, саопштено је из МУП-а Тузланског кантона.

Федерални медији преносе да је ријеч о Шерифу Смајловићу, који је у видеу објављеном на друштвеним мрежама поручио да ће „бити већа трагедија него што је била у Србији“.

Портпарол Управе полиције МУП-а Тузланског кантона Аднана Спречић рекла је да је Ш.С. синоћ сам себе пријавио у Полицијску станицу да ће, када му се за то укаже прилика, напасти супругу и дјецу који су га напустили.

– Лишен је слободе због нарушавања јавног реда и мира, а након што је приведен у Полицијску станицу Бановићи утврђено је да је под дејством алкохола. Том приликом је нарушавао јавни ред и мир, грубим вријеђањем полицијских службеника и нарочито дрским понашањем. О свему је упознат дежурни тужилац по чијем налогу је задржан у просторијама до отрежњења, а потом пуштен – рекла је Спречићева за Н1.

Након тога, додала је, уочен је снимак на друштвеним мрежама због којег је поново обавијештен тужилац и Ш.С. је саслушан други пут у својству осумњиченог због почињеног кривичног дјела угрожавање безбједности.

– Међутим, он није лишен слободе по питању основа сумње, већ су наређене даље провјере, те ће у наредном периоду по договору са тужиоцем бити достављен одговарајући извјештај – рекла је Спречићева.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПреминула Љиљана Булатовић Медић
Сљедећи текстУ Србији трећи дан жалости