Насловна Најновије Наредних дана подјела 500 тона брашна и пакета основних животних намирница

Наредних дана подјела 500 тона брашна и пакета основних животних намирница

123
0

У Републици Српској ће наредних дана, за све грађане у стању социјалне потребе, бити подијељено 500 тона брашна и пакета основних животних намирница, рекао је данас Срни министар трговине и туризма Денис Шулић.

Шулић је навео да ће подјела бити извршена путем Црвеног крста Републике Српске, а на иницијативу предсједника Владе Радована Вишковића из залиха пшенице и намирница набављених кроз интервентне набавке.

Он је подсјетио да је у претходне двије године у неколико наврата Влада Српске из залиха намирница набављених кроз интервентне набавке дистрибуирала помоћ у виду брашна и основних животних намирница за грађане који су у стању потребе, те јавним кухињама Српске.

„Влада је и овај пут донијела одлуку да обезбиједи 500.000 килограма брашна за рад Црвеног крста Републике Српске, као и пакете помоћи са основним животним намирницама с циљем задовољења потреба локалног становништва које је у стању социјалне потребе“, рекао је Шулић.

Према његовим ријечима, донација ће бити намијењена за све грађане којима је потребна ова помоћ, без обзира да ли су на евиденцији Црвеног крста.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстГолуб “ослобођен“ оптужби за шпијунажу
Сљедећи текстОдлуку о смјени Залужног доноси Америка, а не Зеленски