Насловна Најновије Начелник општине Трново уручио поклоне првачићима

Начелник општине Трново уручио поклоне првачићима

284
0

Након љетног распуста , данас је почела нова школска година за све основце у ОШ „Свети Сава“ у Трнову, а овај дан посебан је за првачиће који су јутрос дошли у школу у пратњи својих родитеља.

Осим наставног особља и директора школе, срећан почетак нове школске године ђацима првацима пожелио је и начелник општине Трново Драгомир Гаговић, који им је уручио и поклоне од по 500 конвертибилних марака и поклон пакет Јежурко.

У кратком обраћању првачићима, начелник је упутио искрене честитке са жељом да у новој школској 2023/24.години остваре добре резултате, заједно са својим учитељима, као и родитељима, а локална заједница се потрудила да обезбиједи добре школске услове , гријање, фискулктурну салу, док је вањско игралиште у припреми за реализацију у наредном периоду.

Честиткама су се придружили и представници Града Источнои Сарајево, који су у име градоначелника уручили поклоне првачићима. Ове школске године уписано је 6 првачића са надом да ће сљедеће бити више, а локална заједница ће наставити са позитивном праксом како би помагала првачиће и њихове родитеље приликом опремања у школу.

ИЗВОРопштина трново
Претходни текстЧеститка начелника Ђуревића свим ђацима
Сљедећи текстСоколац: Основцима дониран школски прибор