Насловна Најновије На Палама дочек на отвореном уз Бориса Режака и ватромет

На Палама дочек на отвореном уз Бориса Режака и ватромет

166
0

Велики број грађана Пала и гостију дочекали су православну Нову годину уз ватромет и добру забаву, за коју се побринуо пјевач Борис Режак.

Посјетиоци су у Олимпијском парку на Палама уживали и у бесплатном куваном вину и чају, те музици предгрупе „Нео стерео“ из Источног Сарајева.

Начелник општине Пале Бошко Југовић, пожелио је свима срећну православну Нову годину уз много здравља и успјеха и додао да је концерт организован у оквиру манифестације „Сњежна чаролија“, која ће трајати десетак дана.

Директор Туристичке организације града Источно Сарајево Игор Иконић, рекао је да му је драго што је Режак својим феноменалним вокалом употпунио празнично весеље.

„На Палама је дочек православне Нове године посљедњи пут био 2012. године и зато смо овај пут организовали са задовољство и тиме показали посебан сензибилитет према Палама, као највећој градској општини у саставу Источног Сарајева. Оваквих манифестација биће и убудуће“, изјавио је Иконић на конференцији за новинаре одржаној синоћ уочи концерта.

Режак је рекао да му је драго што је након неколико година наступао на Палама, гдје се заједно са својом екипом представио публици уз разноврсну музику у којој су сви уживали.

Он је додао да је синоћ дао свој максимум, те захвалио Југовићу и Иконићу за позив и свима честитао православну Нову годину и пожелио здравља и мира.

Организатор дочека православне Нове године била је Туристичка организација града Источно Сарајево у сарадњи са општином Пале.

Бројни Паљани су православну Нову годину дочекали у својим домовима, са породицом и пријатељима, а прослава је организована и у већини локалних угоститељских објеката.

ИЗВОРсрна, фото БН ТВ
Претходни текстЗавршена вишедневна манифестација “Зима у Источном Новом Сарајеву“
Сљедећи текстЗа богојављенско пливање у Војковићима до сада пријављен 51 такмичар