Насловна Најновије На хуманитарном концерту за Милоша и Магдалену прикупљено 6.000 КМ

На хуманитарном концерту за Милоша и Магдалену прикупљено 6.000 КМ

363
0

На хуманитарном концерту у Источном Сарајеву за лијечење тешко обољелих Милоша Божовића из Источне Илиџе и Магдалене Влашки из Трнова вечерас је прикупљено 6.000 КМ.

Уочи концерта, Општинска организација Црвеног крста Источна Илиџа додијелила је захвалнице организацијама и појединцима који су помогли читав низ хуманитарних акција, на којима је прикупљан новац за лијечење ово двоје дјеце.

Секретар Општинске организације Црвеног крста Ранко Скакавац рекао је новинарима да ће сва средства која буду прикупљена вечерас бити уплаћена за лијечење Милоша и Магдалене.

„Мало сам тужан што се овај концерт одржава док смо још под снажном тугом због трагедије која је задесила нашу Србију, али ми смо све ово заказали много раније. Ипак, морамо наставити да се боримо за животе наших младих суграђана“, нагласио је Скакавац.

На концерту су наступили Миљан Миљанић, „Гоци бенд“ и Саво Радовић, а Скакавац им је захвалио јер пјевају без хонорара, као и бројним организацијама и „Чола саунду“, који је небројено пута својим озвучењем омогућио одржавање хуманитарних концерата.

Миљанић је рекао да му је велико задовољство и част што је у прилици да учествује у хуманитарној акцији прикупљања средстава за лијечење двоје младих људи.

„Кад год сам у прилици да помогнем, радо се одазивам. Данас смо у Источном Сарајеву дошли да дамо скромни допринос. Надам се да ће ово наше мало тој дјеци значити мало више. Желим да та дјеца оздраве и да буду оно што су жељели“, истакао је Миљанић.

Милош Божовић био је голман јуниорске екипе Фудбалског клуба „Славија“ из Источног Сарајева, а на утакмици 2014. године доживио је тешку повреду главе.

За наставак лијечења Милоша Божовића у Москви, новчана средства могуће је уплатити и на текући рачун број 562-012-815-030-2396 НЛБ банка или уплатом на ИБАН број, БА3956201281150302590, прималац Александар /Срета/ Божовић, академика Петра Мандића 48, 71123.

Осмогодишња Магдалена Влашки из Трнова болује од малигне болести и тренутно је на лијечењу у Клиничком центру Србије у Београду, након чега би лијечење требало да настави у иностранству, за шта је потребно прикупити око 300.000 евра.

Уплате на рачун могу се извршити и на број 5520001975658815 у Адико банци на име Зорица Дурсун, Трг Срђана Кнежевића осам, 71220 Трново.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОдржан „Отворени дан“ за представнике невладиних организација
Сљедећи текст„Оком камере“ 10.05.2023. (ВИДЕО)