Насловна Најновије Новак и Јелена Ђоковић посјетили штанд Министарства просвјете

Новак и Јелена Ђоковић посјетили штанд Министарства просвјете

202
0

Министар просвјете Србије Бранко Ружић и оснивачи „Новак Ђоковић фондације“ Јелена и Новак Ђоковић, посјетили су данас штанд Министарства на Сајму образовања у Београду и истакли да ће наставити досадашњу успјешну сарадњу, да би обезбиједили што квалитетније услове у предшколским установама широм Србије.

„Наставићемо да развијамо постојеће и правимо нове програме и много нам значи када је највећа институција за образовање у Србији, као што је Министарство просвете, уз нас. Сва захвалност иде њима и надамо се даљој сарадњи“, рекао је српски тенисер.

Јелена Ђоковић је истакла добру сарадњу са Министарством и подсјетила да је у претходних годину дана опремљено и отворено 112 радних соба за дјецу, саопштено је из Министарства просвјете Србије.

Министарство просвјете, науке и технолошког развоја Србије и „Новак Ђоковић фондација“, уз подршку Свјетске банке, кроз Пројекат инклузивно предшколско образовање адаптирају и опремају радне собе за реализацију предшколског васпитања и образовања с циљем већег обухвата и доступности предшколског васпитања и образовања.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЕУ: Свако домаћинство бацило 70кг хране по особи
Сљедећи текстПреминуо Радојица Млађеновић