Насловна Најновије Обавјештење возачима са подручја Источног Новог Сарајева

Обавјештење возачима са подручја Источног Новог Сарајева

1569
0

У оквиру љетњег уређења општине Источно Ново Сарајево, током овог и наредног мјесеца, Комунална полиција и припадници МУП-а Републике Српске, реализоваће акцију појачаног надзора над поштивањем прописа о паркирању на јавним паркиралиштима на територији ове општине.

У склопу поменуте акције, припадници Комуналне полиције и МУП-а Српске почели су са контолом неисправних, оштећених и нерегистрованих возила, паркираних на јавним паркиралиштима на подручју ове локалне заједнице.

Из ове општине су обавијестили све власнике, да су до 25. јуна дужни да неисправна, оштећена и нерегистрована возила уклоне са јавних површина.

Обавјештење, у писаној форми и одштампано, закачено је на сва спорна возила са јавних паркиралишта у општини Источно Ново Сарајево.

Како је наведено у обавјештењу, уколико наведена лица не поступе по наложеном, биће им издат прекршајни налог и рјешење о уклањању возила, а све трошкове сносиће власник возила.

Слика

Подсјећања ради, у складу са Одлуком о јавним паркиралиштима општине Источно Ново Сарајево, на јавним паркиралиштима забрањено је паркирање возила без регистарских ознака и нерегистрованих возила са таблицама, остављање неисправног и хаварисаног возила, непоштивање хоризонталне и вертикалне саобраћајне сигнализације и друга непрописна паркирања.

ИЗВОРопштина источно ново сарајево, фото илустрација
Претходни текстДраган Пејовић “Босанац“ изручен из Србије у БиХ
Сљедећи текстДо сада уписано 556 првачића на подручју града Источно Сарајево