Насловна Најновије Обрадовић позвао на утакмицу све навијаче којима је Милојевић био у срцу

Обрадовић позвао на утакмицу све навијаче којима је Милојевић био у срцу

190
0

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић позвао је данас навијаче да дођу у што већем броју на сутрашњи меч са Мегом, који је посвећен некадашњем играчу „црно-бијелих“ Дејану Милојевићу.

Улаз на овај меч биће бесплатан, а Партизан је позвао све навијаче који сутра дођу у Арену, да на себи имају црну мајицу или дуксерицу како би и на тај начин одали почаст Дејану Милојевићу, који је прије четири дана преминуо од посљедица срчаног удара.

Милојевић је од 2021. године био помоћни тренер Голден Стејта. Он је 2004. до 2006. играо за Партизан, а од 2012. до 2020. је био тренер Меге.

– Утакмица је посвећена Милојевићу, који нас је веома рано напустио. Понављати све оно што се о Дејану зна, какав је био човјек играч и тренер мислим да је све познато. Трагична вијест, много тешка вијест да се разумије, али надам се да ће сви људи којима је Дејан био у срцу препознати и доћи на ту утакмицу између његова два клуба, Партизана и Меге – рекао је Обрадовић, преноси званични сајт Партизана.

Он се потом осврнуо на меч са Мегом, која је у четвртом колу АБА лиге 23. октобра прошле године побиједила Партизан резултатом 88:86.

– Наравно да ћемо пробати да играмо. Мега је играла изванредну утакмицу против нас у првом дијелу првенства. Млади играчи, увјиек жељни доказивања. Мислим да ће тако бити и овог пута. Али вјероватно је најбитније да навијачи препознају и дођу у великом броју на утакмицу која је посвећена Милојевићу – нагласио је Обрадовић.

Кошаркаш Партизана Ален Смаилагић изјавио је да очекује побједу против Меге.

– Мега је млада екипа која игра са добром енергијом. Изгубили смо од њих прошли пут, пробаћемо да уђемо максимално озбиљно у утакмицу и овог пута дођемо до побједе – истакао је Смаилагић.

Утакмица 17. кола АБА лиге између Партизана и Меге биће одиграна сутра од 19 сати у Штарк арени.

ИЗВОРтанјуг
Претходни текстХуманитарни број 1412 у функцији до 31. јануара
Сљедећи текстОЦ “Јахорина” и Ски-центар “Равна планина” обиљежили Свјетски дан снијега (ВИДЕО)