Насловна Најновије Одјељење за оториноларинголију и цервикофацијалну хирургију Болнице „Србија“ богатије за специјалисту, доктора...

Одјељење за оториноларинголију и цервикофацијалну хирургију Болнице „Србија“ богатије за специјалисту, доктора Милана Радоњу

282
0

Специјалистички тим Одјељења за оториноларинголију и цервикофацијалну хирургију Болнице „Србија“ богатији је за још једног специјалисту, доктора Милана Радоњу.

Дoктор Милан Радоња завршио је Медицински факултет Универзитета у Сарајеву 2015. године. У нашој болници запослен је од 2018. године, када уписује и специјалистичке студије из оториноларингологије на Медицинском факултету у Фочи. Члан је Удружења Друштва доктора Републике Српске, Удружења оториноларинголога Републике Српске, Удружења ларинголога Србије, Удружења младих оториноларинголога Србије.

За вријеме специјалистичких студија радио је и едуковао се у Болници „Србија“, Универзитетској Болници Фоча и Клиничком центру Србије у Београду.

Др Радоња изражава велико задовољство што ће моћи своју каријеру да гради у Болници „Србија“ и својим знањем, вјештинама и константним стручним усавршавањем пружи нашим суграђанима најквалитетнију здравствену заштиту.

Одјељење за ОРЛ и ЦФХ пружа амбулантне специјалистичко – консултативне прегледе, услуге дијагностике и хируршко лијечење комплетног секундарног и већег дијела терцијарног нивоа здравствене заштите, као и хируршко лијечење обољења штитне жлијезде.

Доктор Радоња ће амбулантне прегледе обављати сваког петка.

За преглед оториноларинголога потребна вам је упутница породичног љекара, а наручити се можете сваки радни дан у периоду од 7. 00 до 14. 30 часова на број телефона 057/325-300, локал 347.

ИЗВОРјзу болница србија
Претходни текстЦијене горива у Српској скачу на дневном нивоу
Сљедећи текстСутра свјежије него претходних дана