Насловна Најновије Остојић: Истрајаћемо у борби за права Републике Српске

Остојић: Истрајаћемо у борби за права Републике Српске

244
0

Предсједник Борачке организације Републике Српске /БОРС/ Радан Остојић, упутио је честитку свим борцима поводом славе ове организације – Митровдана, те истакао да ће БОРС истрајати у борби за права борачких категорија, грађана и Републике Српске.

Остојић је рекао Срни да је јединство исказано на недавној сједници Скупштине БОРС-а, доказ да слога, јединство, сарадња и уважавање нису заборављени у овој организацији, што је добар путоказ за њен даљи рад.

„Митровдан је прилика да се присјетимо наших погинулих сабораца, који су као и Свети Димитрије, дали највредније што су имали за часни крст и слободу златну, а нас преживјеле саборце задужили да подсјећамо на нашу заједничку борбу у којој је створена Република Српска“, рекао је Остојић.

Он је поручио да ће БОРС истрајати у борби за права бораца, породица погинулих сабораца, ратних војних инвалида, грађана и Републике Српске.

Остојић је свим општинским и градским борачким организацијама и свим борцима честитао крсну славу Светог Димитрија, са жељом да им подари мир, здравље, слогу, срећу и успјех у даљем раду.

У свим општинама и градовима Српске сутра ће бити обиљежена крсна слава БОРС-а – Митровдан.

ИЗВОРСрна, фото општина Соколац
Претходни текстНаредна три дана промјенљиво са кишом
Сљедећи текстПале: Ухапшена четири лица због крађе из угоститељског објекта