Насловна Најновије ОЦ Јахорина биљежи боље резултате у децембру 2023., него у истом мјесецу...

ОЦ Јахорина биљежи боље резултате у децембру 2023., него у истом мјесецу годину раније

279
0

Олимпијски центар „Јахорина“ у децембру 2023. године постигао је боље резултате у поређењу са истим мјесецом 2022. године, упркос изазовним временским условима и недостатку природног снијега, саопштено је из ове установе.

Директор ОЦ „Јахорина“ Дејан Љевнаић, рекао је да су скијалишта отворена 26. новембра претходне године, те да је захваљујући преданом раду запослених и најмодернијем систему осњежавања у односу на децембар 2022. године забиљежено повећање финансијских резултата два и по пута.

„До сада је нашу планину посјетило готово 40.000 скијаша и бордера, који су заједно остварили импресивних 230.000 пролаза. У погону су обје кабинске гондоле Пољице и Партизан, али и сидро Пољице, као и полигон на истоименој локацији који је прилагођен за почетнике и најмлађе посјетиоце наше планине“, истакао је Љевнаић.

Из ОЦ „Јахорина“ саопштено је да се за наредну седмицу најављују сњежне падавине, које ће створити услове за боравак на планини и омогућити оспособљавање осталих ски стаза и жичара за превоз скијаша.

Сви заинтересовани скијаши тренутно могу остварити 30 одсто попуста на све дневне, полудневне и карте за ноћно скијање, а попуст ће трајати све док се не повећа рад инсталација.

Из ОЦ „Јахорина“ најавили су и низ концерата на планини, а први од њих биће 13. јануара када је планиран наступ Пеђе Јовановића, док је наступ Николине Ковач планиран седам дана касније.

„Наступ Љупке Стевић на реду је 27. јануара, а то је само почетак! До краја сезоне очекују вас изузетни наступи познатих извођача попут Индире Радић, Џејле Рамовић, Петра Митића, Раде Манојловић и многих других“, додаје се у саопштењу.

ИЗВОРСрна, фото ekapija.ba
Претходни текстПоднесена пријава против Шмита због нарушавања уставног поретка БиХ
Сљедећи текстУ петак облачно са кишом понегдје уз јак југо