Насловна Најновије Петровић: Издајнички перформанс “сарајевске голубице“ Вукановића

Петровић: Издајнички перформанс “сарајевске голубице“ Вукановића

91
0

Потпредсједник СНСД-а Лука Петровић, изјавио је да је „‘сарајевска голубица’ /Небојша Вукановић/ јуче, са свог терена, послала захтјев њемачком туристи да наметне изборни закон или да иде кући.

„С камерицом у руци, увијек незасит и у трци за новцем, Вукановић је снимио свој издајнички перформанс, како би од гугла и јутјуба добро наплатио сваки пређени корак и изговорену ријеч“, истакао је Петровић.

То што искључиво из користољубља прави скандале не би било страшно, нагласио је Петровић у изјави за Срну, да ријечи које изговара и потези које прави нису уперени директно против Републике Српске и интереса српског народа.

„Јер како другачије да схватимо позивање странаца да овдје мешетаре и намећу рјешења по својим мјерилима? Како схватити седморицу одметника који клече у Сарајеву и преко уљеза покушавају да се дочепају власти, без обзира на цијену коју би за то платило милион грађана Српске?“, упитао је Петровић коментаришући јучерашњи иступ Вукановића испред зграде ОХР-а у Сарајеву, поводом одустајања Кристијана Шмита да техничких измјена Изборног закона БиХ .

Vukanović pred OHR-om poručio: Šmit ne nameće izmjene Izbornog zakona, jer  se nagodio sa Dodikom | BL Portal

Потпредсједник СНСД-а рекао је да је слика Вукановића окруженог свим федералним медијима и емитовање у ударном термину на свим телевизијама у Сарајеву, сами по себи јасна порука!?

ИЗВОРсрна, фото Хазим Аљовић
Претходни текстВулин: Нормалним функционерима ЕУ не дају да говоре
Сљедећи текстКошарац: Без одређивања датума за преговоре, све друго је фолирање