Насловна Најновије Састанак руководства ПУ Источно Сарајево и МУП-а Кантона Сарајево

Састанак руководства ПУ Источно Сарајево и МУП-а Кантона Сарајево

175
0

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац и полицијски комесар Управе полиције Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево Фатмир Хајдаревић, са сарадницима, одржали су данас радни састанак у просторијама УП у Сарајеву.

На састанку се разговарало о тренутном стању безбједности на подручју ове двије Управе као и сарадњи и координацији током сповођењу оперативно-тактичких мјера и радњи на сузбијању свих видова криминалитета.

Управа полиције МУП-а Кантона Сарајево данас се посебно захвалила начелнику Шеховцу и припадницима ПУ Источно Сарајево на изузетној помоћи и сарадњи приликом лишења слободе шведских држављана осумњичених за кривично дјело Убиство које се догодило 31. октобра 2023. године на подручју Сарајева.

Такође, договорене су и заједничке активности у погледу саобраћаја на путном правцу Источно Сарајево-Сарајево, а све са циљем бржег и сигурнијег протока возила, путника и роба у саобраћају, посебно у периоду зимске туристичке сезоне, када је велика посјећеност Олимпијских планина Јахорина, Бјелашница, Игман и Требевић.

Постојећа сарадња и размјена информација биће настављена, све у циљу подизања стања безбједности на виши ниво и заштите грађана и њихове имовине на подручју ове двије Управе, закључули су начелник Шеховац и комесар Хајдаревић.

ИЗВОРртвис
Претходни текстНаучни скуп на Институту историјских наука 12. и 13. новембра
Сљедећи текстДодик: Састанак Бећировића и Комшића са Куртијем – акт рушења БиХ у коју се стално заклињу