Насловна Најновије Све спремно за чишћење снијега

Све спремно за чишћење снијега

212
0

На Хан Пијеску је све спремно за чишћење снијега са улица и путева, рекла је Срни шеф штаба за чишћења локалних и сеоских путева у предстојећој зимској сезони Зора Гашевић.

„Ово подручје познато је по обилним сњежним падавинама и ниској температури, а ми ћемо учинити све да током зиме путеви буду очишћени и проходни“, рекла је Гашевићева.

Према плану чишћења, приоритети у одржавању проходности су пут према Дому здравља, Аутобуској станици, резервоарима за воду, путни правци за превоз ученика, насеља, улице и тротоари у ужем градском насељу.

Гашевићева је напоменула да ће у другој фази бити чишћени путеви који воде од Хан Пијеска према селима, а у трећој фази радиће се на чишћењу некатегорисаних путева који се чисте у договору са предсједницима мјесних заједница.

Према њеним ријечима, путни правац Хан Пијесак-Мекоте-Мркаљи-Крам који се налази на магистралном путу Хан Пијесак-Соколац одржаваће предузеће „Романијапутеви“, као и регионални пут Хан Пијесак-Пјеновац и регионални пут Хан Пијесак-Гођење.

Путни правац Хан Пијесак-Богаз-Краљево Поље-Чађавица-Хан Поглед на магистралном путу Хан Пијесак-Власеница чистиће предузеће „Зворникпутеви“.

ИЗВОРсрна
Претходни текстВуков споменик демонтиран ради рестаурације
Сљедећи текстТрамп објавио кандидатуру за предсједничке изборе 2024. године