Насловна Најновије Ски-центар “Равна планина“: У јуну отварање “Дино-парка“

Ски-центар “Равна планина“: У јуну отварање “Дино-парка“

215
0

Ски-центар „Равна планина“, припрема се да прошири своју понуду с циљем привлачења још више посјетилаца свих узраста, те ће у јуну бити отворен „Дино-парк“ са репликама диносауруса у природној величини, изјавио је Срни власник овог центра Вељко Голијанин.

„Овај парк је пројектован да буде најсадржајнији забавно-авантуристички парк у региону који ће обогатити вријеме проведено у природи, посебно за најмлађе, који ће са својим родитељима створити незаборавне успомене“, истакао је Голијанин.

Голијанин је истакао да „Равна планина“ иде корацима будућности када је ријеч о љетним садржајима, што ће је, како је оцијенио, довести у сами центар свјетских излетишта.

„`Дино-парк` ће бити права авантуристичка дестинација, са чудесним репликама диносауруса и разноврсним активностима које ће задовољити све укусе“, најавио је Голијанин и открио да ово невјероватно искуство почиње већ код уласка у парк, гдје ће посјетиоци бити дочекани разним репликама диносауруса, са детаљима вјерним стварним узорцима.

Према његовим ријечима, диносауруси ће посјетиоце одушевити својим реалистичним изгледом и импресивним величинама од осам до 20 метара.

Он је појаснио да ће свака реплика бити опремљена посебним механизмима који ће омогућити покрете попут отварања и затварања уста, помјерања врата, помицања очију и репа, а све то биће синхронизовано са звуковима који додатно оживљавају атмосферу.

Голијанин је нагласио да ће дјеца имати прилику да науче више о диносаурусима, њиховом животу, стаништима и изумирању кроз интерактивне експонате, информативне плоче и едукативне програме који ће бити доступни унутар парка.

Он је нагласио да су у току радови и да ће почетком јуна посјетиоци моћи да уживају у „Дино-парку“, али и свим осталим садржајима које нуди „Равна планина“.

„Настављамо и са радовима на смјештајним капацитетима, уређењу инфраструктуре и припремама за предстојећу љетну сезону, која би требала бити најпосјећенија до сада“, истакао је Голијанин.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстБиро калиновик посредовањем помогао кинеској компанији “Синохидро“
Сљедећи текстПреминуо Стеван Драшковић