Насловна Магазин Занимљивости Српски рок бенд снимио пјесму “Долази Владимир“

Српски рок бенд снимио пјесму “Долази Владимир“

197
0

Београдска рокенрол група „Џепови“, представила је спот за пјесму „Долази Владимир“ уочи избора за предсједника Русије 17. марта.

Спот је снимљен уз подршку Руског дома, а фронтмена бенда Владимир Нишевић каже да је пјесма снимљена у знак подршке Владимиру Путину, саопштено је из Руског дома у Београду.

„Са пажњом пратимо дешавања у свету и наслов који смо одабрали наша су предвиђања. Шаљемо позитивне импулсе, поздрављамо народ широм света и широм Руске Федерације са којим делимо вредности и са којим имамо заједнички циљ. Зове се слобода! Срби и Руси – браћа заувек!“, рекао је Нишевић.

Према његовим ријечима, Србија и њена „старија сестра“ Русија дијеле не само традицију, историју, културу, већ и борбу.

„Знамо да Русија стоји на бранику очувања породичних вредности и ми бисмо желели да будемо део те породице“, истиче Нишевић.

Он је додао да је то и опјевано у рефрену пјесме: „Тамо сунце излази, буди се Москва и Владивосток, окрени се и полази, бежимо на исток“.

Russian President Vladimir Putin interview to state media | Reuters

У саопштењу се наводи да према резултатима свих анкета, актуелни руски предсједник Владимир Путин ужива велику популарност међу Србима.

Из Руског дома оцјењују да одлука рокенрол бенда „Џепови“ да сниме пјесму у знак подршке предсједнику Русије, још једном доказује расположење српског народа.

Пјесма се може послушати на линку: https://drive.google.com/file/d/17-KBpkf-lwIRMDtUUfRJXOJBwDRR53wQ/view

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстДодик: Путин је неко ко жели да помогне
Сљедећи текстДодик: Политика Српске се неће промијенити