Насловна Магазин Занимљивости „Супер Марио Брос“ анимирани филм с највећом зарадом у првих пет дана...

„Супер Марио Брос“ анимирани филм с највећом зарадом у првих пет дана пројекције (ВИДЕО)

220
0

За првих пет дана пројекције, филм „Супер Марио Брос“ је зарадио 377 милиона долара, чиме је постао најуспјешнији анимирани филм на свијету и оборио досадашњи рекорд који је држао филм „Залеђено краљевство 2“ (Фрозен 2) са зарађених 358 милиона долара.

– Ове бројке су сензационалне – рекао је Дејвид А. Грос и додао да би овај филм лако могао да постане најуспјешнији филм у 2023. години, преноси Би-Би-Си.

У филму „Супер Марио Брос“, бркатом италијанском водоинсталатеру глас даје Крис Прат, док Џек Блек игра зликовца Баузера.

Међутим, многи критичари су остали равнодушни, па је тако Џони Олексински из „Нјујорк поста“ рекао да је ријеч о још једном „бездушном трику“ како би се публици продала роба, док га је Питер Бредшо из „Гардијана“ назвао „заморним у сваком смислу“.

Ипак, Би-Би-Си наводи да велики број фанова није сагласан са оцијенама критичара, који су на сајту Ротен Томатос филму дали оцијену 96 одсто.

„Супер Марио Брос“ је оборио и рекорд за најбоље отварање када је ријеч о филмовима заснованим на видео-игрици, као и рекорд за најбоље отварање у 2023. години.

Image

Image

Image

Image

 

ИЗВОРтанјуг
Претходни текстЂоковић: Надам се да ћу имати добар почетак сезоне на шљаци
Сљедећи текстЂорђе Ђоковић: На Српска опену играће се врхунски тенис