Насловна Вијести Република Српска Сутра веома топло, температура до 36 степени

Сутра веома топло, температура до 36 степени

204
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује веома топло вријеме, уз дневну температуру ваздуха до 36 степени Целзијусових.

Ујутро и током дана биће сунчано и веома топло вријеме, уз даљи раст дневне температуре, па ће локално бити и вруће, док је током ноћи са петка на суботу понегдје на сјеверу могућа пролазна киша или пљускови праћени грмљавином, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Јутарња температура ваздуха биће од 15 до 21, на југу до 24, а дневна од 27 до 32 , на југу и сјеверу до 36 степени Целзијусових.

Сутра се очекује сунчано вријеме, уз вјетар слаб до умјерен и температуру на југу до 38 степени Целизијусових, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Температура ваздуха измјерена у 14.00 часова: Бјелашница 14, Калиновик 22, Гацко и Соколац 26, Невесиње и Неум 28, Мркоњић Град, Бугојно и Сарајево 29, Рудо, Ливно и Тузла 30, Билећа, Рибник, Вишеград, Градачац и Зеница 31, Србац, Добој, Приједор, Зворник и Сански Мост 32, Бијељинам, Бањалука, Бихаћ, Дрвар и Груде 33, Мостар 35 степени Целзијусових. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстПрограм “Илинданског сабора”
Сљедећи текстТоплотни талас у Европи, пожари однијели један живот у Португалији