Насловна Најновије Сутра облачно са кишом

Сутра облачно са кишом

138
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује претежно облачно вријеме, прије подне са кишом у јужним, западним и југозападним а током дана падавина ће бити и у остатку земље.

Јутро претежно облачно и хладно, мјестимично још са слабим падавинама, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана на југу и западу слаба киша, на југозападу у вишим пределима може падати сусњежица или снијег, у осталим крајевима суво и понегдје са сунчаним интервалима.

Послије подне на крајњем југу киша, пролазни пљусак док увече понегдје на западу може падати веома слаба киша.

Вјетар слаб промјенљивог смјера. Јутарња температура од минус два до четири, на југу до седам, а највиша дневна од један до шест, на југу до 10 степени Целзијусових.

Данас је било умјерено до претежно облачно вријеме.

Температура ваздуха у 13.00 часова: Бјелашница минус осам, Мраковица минус четири, Дринић, Калиновик, Бихаћ и Иван седло минус два, Кнежево, Мркоњић Град и Соколац минус један, Бањалука, Нови Град, Приједор, Србац, Бугојно и Дрвар нула, Гацко, Добој, Зворник, Рибник, Градачац, Јајце, Ливно, Сански Мост, Сарајево и Тузла један, Бијељина и Зеница два, Рудо три, Вишеград четири, Билећа и Широки Бријег пет, Мостар и Столац шест, Неум седам степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстОпадају водостаји Уне и Саве
Сљедећи текстГрађани Источног Сарајева од јануара више неће куповати гас из ФБиХ