Насловна Најновије Сутра облачно с’ кишом

Сутра облачно с’ кишом

245
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра ће бити облачно вријеме са кишом и локалним пљусковима, а интензивније падавине очекују се у јужним и југозападним подручјима.

Најмање кише ће пасти у Семебрији гдје ће бити и мало топлије, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Поподне и увече у већини предјела падавине ће постепено слабити.

На југу и истоку ће накратко доћи до престанка падавина, а у ноћи на уторак падавине ће поново јачати на западу и сјеверу.

Дуваће слаб до умјерен јужни и југозападни вјетар. Јутарња температура ваздуха биће од пет до 10, на југу до 13, а највиша дневна од 13 до 19, на југу до 22 степена Целзијусових.

У већини крајева данас је умјерено до претежно облачно вријеме.

Температуре ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница четири, Kалиновик, Мраковица, Хан Пијесак и Чемерно 15, Kнежево 16, Гацко, Соколац и Иван Седло 17, Ливно 18, Сребреница, Билећа и Бихаћ 20, Зворник, Мркоњић Град, Нови Град, Рибник, Србац, Требиње, Шипово, Сански Мост, Сарајево и Тузла 21, Бањалука, Бијељина, Добој, Приједор, Фоча и Широки Бријег 22, Вишеград, Рудо и Неум 23, Зеница 24, а Мостар 25 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна, фото илустрација
Претходни текстПрвомајска акција уређења старог гробља у Српској Вароши
Сљедећи текстДодик: Нема пристајања на условљавања, завршити источну гасну конекцију