Насловна Најновије Сутра сунчано и топло уз постепено наоблачење

Сутра сунчано и топло уз постепено наоблачење

117
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује топло и сунчано вријеме до 21 степен Целзијусов, уз постепено наоблачење од запада ка истоку.

Јутарња температура ваздуха износиће од четири до 10, у вишим предјелима од један, а дневна од 15 до 21, у вишим предјелима од 11 Целзијусових степени.

Ујутро ће бити претежно ведро, око ријека и по котлинама понегдје је могућа пролазна магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Средином дана и послије подне доћи ће до развоја облака који ће понегдје донијети краткотрајне пљускове са грмљавином. Пљускови ће се јављати углавном на југоистоку и југоазападу и само понегдје на сјеверу.

Дуваће слаб до умјерен вјетар сјеверног смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура ваздуха у 14.00 часова: Бјелашница нула, Чемерно девет, Хан Пијесак 10, Калиновик 12, Гацко, Мраковица и Соколац 13, Дринић, Кнежево и Невесиње 14, Сребреница и Требиње 15, Билећа, Сарајево, Рудо и Фоча 16, Бијељина, Вишеград и Рибник 17, Зворник, Мркоњић Град, Нови Град, Србац и Шипово 18, Бањалука и Приједор 19, Добој 20, Мостар и Неум 21 Целзијусов степен. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстКошарац: „Романијска кућа“ најбоља за промоцију производа и капацитета Романије
Сљедећи текстКецмановић у четвртфиналу турнира Српска опен