Насловна Најновије Сутра топло са сунчаним интервалима

Сутра топло са сунчаним интервалима

124
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ, сутра се очекује топло и промјенљиво облачно вријеме са сунчаним интервалима, уз дневну температуру ваздуха од 12 до 21 степен Целзијусов.

Ујутро ће бити умјерено, на југу и западу претежно облачно и углавном суво, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће топло уз сунчане периоде и промјенљиву облачност, на југу и крајњем западу облачније уз мјестимично слабу кишу.

Јутарња температура ваздуха износиће од један до 10, у вишим предјелима од минус два степена, а дневна од 12 до 21, у вишим крајевима од осам степени Целзијусових.

Дуваће слаб до умјерен вјетар, јужног и југозападног смјера.

У Републици Српској и ФБиХ, данас је било умјерено до претежно облачно вријеме. Нешто мање облачности и сунчаније било је у централним и источним подручјима.

Температура ваздуха измјерена у 13.00 часова: Бјелашница минус два степена, Гацко и Калиновик осам, Хан Пијесак, Сребреница и Ливно 10, Билећа, Соколац и Дрвар 11, Бугојно, Мостар и Широки Бријег 12, Мркоњић Град, Србац и Шипово 13, Требиње, Вишеград и Рудо 14, Добој, Бихаћ, Неум и Сарајево 15, Сребреница, Фоча, Бањалука, Градачац, Сански Мост и Столац 16, Нови Град, Тузла и Зеница 17, Бијељина, Приједор и Зворник 18 степени Целзијусових.

ИЗВОРсрна
Претходни текстИсточно Сарајево: У петак полагање вијенаца на спомен-обиљежје Виталију Чуркину
Сљедећи текстБубић: Једина релевантна је објава закона у Службеном гласнику