Насловна Најновије Тужилаштво БиХ обавијештено о снимку Фејс телевизије и пријетњама Додику

Тужилаштво БиХ обавијештено о снимку Фејс телевизије и пријетњама Додику

184
0
Министарство унутрашњих послова Републике Српске обавијестило је дежурног тужиоца Тужилаштва БиХ о спорном снимку „Фејс“ телевизије у којем водитељ те емисије Сенад Хаџифејзовић позива на убиство српског члана Предсједништва БиХ Милорада Додика, саопштено је из МУП-а.

– Дежурни тужилац Тужилаштва БиХ је затражио да полицијски службеници МУП-а Републике Српске све информације којима располаже доставе Сипи, те да се Тужилаштву БиХ достави извјештај о предузетим мјерама и радњама, што је и учињено – наведено је у саопштењу.

Власник и директор сарајевске Фејс телевизије Сенад Хаџифејзовић је, током разговора са гостом у емисији о томе шта да се ради са српским чланом Предсједништва БиХ Милорадом Додиком, упитао да ли је рјешење да се „смијени, смири, убије?“.

Хаџифејзовић се цијели дан јуче није оглашавао у вези с тим, да би тек синоћ објавио саопштење у којем оптужује друге људе, уз монтирани видео-снимак гдје умјесто „убити“ каже „умирити“, што је објавила и БН телевизија, блиска опозицији у Српској.

ИЗВОРртрс
Претходни текстКакво нас вријеме очекује наредних дана?
Сљедећи текстУ школској 2021/2022. години уписано 76.028 студената