Насловна Најновије У Бару убијен Е.М., члан организоване криминалне групе

У Бару убијен Е.М., члан организоване криминалне групе

156
0

У Бару је данас ватреним оружјем убијен члан једне организоване криминалне групе, чији су иницијали Е.М, док је приведено једно лице због сумње да је повезано са овим злочином, саопштено је из Управе полиције Црне Горе.

Из полиције наводе да се убиство догодило у 9.10 часова у македонском насељу, те да је одмах блокиран град.

„Полиција предузима опсежне оперативно тактичке и техничке мјере и радње с циљем утврђивања околности и расвјетљавања овог догађаја“, наведено је у саопштењу.

Из полиције наводе да је у службене просторије доведено једно лице за које се врше детаљне провјере, због сумње да је повезано или се може довести у везу са извршењем овог кривичног дјела.

Припадници Регионалног центра безбједности „Југ“ у координацији са службеницима Сектора за борбу против криминала, предузимају опсежне мјере и радње ради идентификације, лоцирања и хапшења извршиоца кривичног дјела или више њих.

„Службеници Сектора за борбу против криминала су све расположиве ресурсе ставили на располагање Регионалном центру безбједности `Југ` у смислу људских ресурса и техничке опреме ради спровођења извиђајних мјера и радњи у правцу доказивања и расвјетљавања овог кривичног дјела“, наведено је у саопштењу.

Увиђајем ће руководити тужилац из Вишег државног тужилаштва у Подгорици.

Медији у Црној Гори пренијели су незванична сазнања да је убијен Едмонд Мустафа.

ИЗВОРсрна, фото Primorski portal
Претходни текстСнага СПЦ кључна за идентитет и опстанак српског народа
Сљедећи текстЗа замјену столарије на Дому здравља Трново 120.000 КМ