Насловна Uncategorized Фамос савладао Романију у кадетском дербију

Фамос савладао Романију у кадетском дербију

218
0

У првом колу Кадетске лиге Републике Српске, група Југ, у Војковићима одигран је дуел Фамоса и Романије.

На старту се Фамос опредјелио да контрама угрози гол Романије и то му успјева већ у 7. минуту када Лазар Драговић истрчава контру, излази сам пред голмана и сигурном реализацијом доводи свој тим у вођство.

Игра се већином сводила на дуеле на средини, а од добрих прилика издвојићемо ону гостујућег играча Михајла Чулине када остаје сам на другој стативи али лоше захвата лопту главом.

У другом полувремену Андреј Анчић има ситуацију један на један али пропушта да дуплира предност Фамоса. Тачније, добро интервенише голман Стефан Шубара.

Фамос ипак долази до другог поготка у 60. минуту. Михајло Ковач одлично је упослио Павла Самарџију који рутински спроводи лопту у мрежу.

Романија креће у офанзиву а већ шест минута касније смањује заостатак. Филип Буљевић неопрезно стартује у свом шеснаестерцу, бурно реагује и добија жути картон. Слиједи сочна псовка коју судија Матеј Голијанин не толерише и кажњава другим жутим, односно црвеним картоном. Са бијеле тачке погодио је Михајло Игњић иако је голман Бениан Балић био близу да заустави ударац.

 

ИЗВОРSportEast
Претходни текстУ уторак представа „Кловновске згоде и незгоде“
Сљедећи текстНове цијене горива у Српској