Насловна Најновије Шатори преплавили Долину хероја на Тјентишту

Шатори преплавили Долину хероја на Тјентишту

214
0

ОК камп на Тјентишту из године у годину све је бројнији, а кампери истичу да се свако ко једном дође на „ОК фест“ на Сутјесци мора вратити и то по правилу са још више пријатеља.

Девети „Нектар ОК фест“ почео је јуче, а организатори истичу да је ове године рекордна посјећеност у кампу.

Шатори су преплавили простор између хотела „Младост“ и великог базена који се пуни водом из ријеке Сутјеске и који је одлично освјежење посјетиоцима „ОК феста“.

Мила Јовановић из Београда други пут је на „ОК фесту“.

„Прошле године било је феноменално, тако да сам била сигурна да ћу се вратити. Очекујем да ће ми бити добро барем колико и прошле године, а с обзиром да сам ове године довела и више друштва, зато што ми је било тако дивно, мислим да ће бити још боље“, навела је Јовановићева.

Керим Даутовић из општине Добој Исток, дошао је са друштвом из Тузле.

„Први пут сам овдје. Од својих пријатеља сам чуо да је `ОК фест` Вудсток БиХ, тако да сам и ја морао доћи, очекујем одличну забаву“, рекао је Даутовић.

Мануела Милас из Сплита, рекла је да их је ове године из тог далматинског града дошло око 50.

„Лани нам је било први пут, атмосфера је била одлична, природна прекрасна, тако да смо ту и другу годину. Сам овај поглед и базен окружен зеленилом је нешто прекрасно“, рекла је она.

Емир Џиновић из Пријепоља, на „ОК фест“ је дошао са „Егзита“ из Новог Сада.

„Ту је цијела бивша Југославија, има нас из Хрватске, Словеније, Србије, Црне Горе, БиХ, сви смо ту. Био сам на `Егзиту`, сад сам овдје, газда ме пустио да дођем, радим на Златибору“, додао је Џиновић.

Зеничанин Меша Хаџимушић, на Тјентиште је дошао из Љубљане гдје студира, са још десетак пријатеља.„Први пут смо ту, већ нам се свиђа. Мислим да ће нам ово постати традиција“, нагласио је Хаџимушић.

Љепотом природе одушевљена је и његова дјевојка Тинкара Мајцен из Љубљане.

„Овдје је веома лијепо. На први поглед мислим да ће бити супер и да ћемо се одлично провести“, рекла је она.

Подно планинских врхова Маглића, Вучева, Волујака и Зеленгоре, за три дана деветог „Нектар ОК феста“, публику ће на неколико бина забављати више од 30 музичких састава.

Првог дана наступили су, између осталих, Миле Кекин, Горан Баре и Мајке, Канда, Коџа и Небојша, ТБФ, Репетитор, Краљ Чачка и Др Неле Карајлић.

„Чини ми се као да цијела прича са фестивалом расте, има неки позитиван тренд, јако пуно је људи овдје, пуно позитивне атмосфере, добри су бендови“, рекао је Миле Кекин, који је већ у неколико наврата наступа на „ОК фесту“.

Уз концерте, пратећи садржаји ОК феста су биоскоп на отвореном, промоције књига, планинарске шетње и рафтинг Таром и Дрином.

ИЗВОРРадио Фоча
Претходни текстШековићи: На Хуманитарном базару прикупљено 6.293КМ за лијечење Милеве Симетић
Сљедећи текстРаковић: Казнити муслиманске екстремисте због пријетњи Србима у Сребреници