Насловна Најновије Ђоковић: Била је ово незаборавна сезона, радујем се новим изазовима

Ђоковић: Била је ово незаборавна сезона, радујем се новим изазовима

183
0

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић изјавио је да је имао незаборавну сезону коју ће заувек да памти и истакао да се радује новим изазовима у 2024. године.

Ђоковић је ове године освојио седам трофеја, од чега три гренд слема (Аустралијан опен, Ролан Гарос и Ју-Ес опен) и Завршни мастерс у Торину. Он ће осми пут у каријери годину завршити на првом мјесту АТП листе.

– Била је ово незаборавна сезона коју ћемо заувијек памтити. Бескрајно сам захвалан мојој жени која је стуб наше куће и која је најбоља мајка за нашу дјецу коју сам могао да пожелим. Њена подршка и љубав као и љубав породице ми је дала велику снагу и стабилност за остваривање историјске сезоне – написао је Ђоковић на свом Инстаграм налогу.

Додао је и да је захвалан свом тиму на посвећености и залагању.

– Честитам им јер је ово исто толико њихов успех колико и мој. Још једна феноменална сезона која нсм је дала прегршт феноменалних тренутака који су изазвали огромну језу и радост. Један од таквих тренутака за мене је био дочек испред Скупштине са нашим шампионима баскеташима и кошаркашима. Путовање се наставља у 2024. години. Радујем се новим изазовима. Само напред и идемо – нагласио је он.

Ђоковић је недавно почео припреме за нову сезону. Најбољи тенисер свијета ће 27. децембра у Ријаду одиграти егзибициони меч против Шпанца Карлоса Алкараза. Ђоковић ће потом од 29. децембра до седмог јануара предводити Србију на Јунајтед купу у Аустралији.

Српски тенисер ће бранити титулу на Аустралијан опену, који ће бити одигран од 14. до 28. јануара наредне године у Мелбурну.

 

ИЗВОРтанјуг
Претходни текстИзмјене у програму манифестације „Зима у Источном Новом Сарајеву“
Сљедећи текстФонд ПИО објавио услове за остваривање права на старосну пензију у 2024. години