Насловна Вијести Источно Сарајево Јавни позив за пријем УН волонтера у заједници

Јавни позив за пријем УН волонтера у заједници

148
0

Регионални програм локалне демократије на западном Балкану два објавио је јавни позив за пријем УН волонтера у заједници у области ангажмана младих за подручје града Источно Сарајево.

Јавни позив отворен је до 11. октобра, а пријаве могу поднијети особе од 18 до 30 година које су настањене на подручју града Источно Сарајево, објављено је на званичној страници Градске управе.

Волонтери ће по завршетку добити потврду о завршеној пракси, односно приправништву у сврху креирања бољих шанси при запошљавању.

Одабрани УН волонтери радиће у просторијама града Источно Сарајево са додијељеном особом, пружајући подршку у јачању односа са организацијама цивилног друштва, грађанским и омладинским удружењима, као и Регионалном пројекту у реализацији активности на нивоу града.

Одабрани УН волонтери ће током трајања уговора бити у обавези да током радног времена похађају сертификоване обуке за административне послове, основе рачунарства и развој „меких“ вјештина /софт скилс/.

У саопштењу се наводи да је ово одлична прилика за младе ентузијасте да се укључе у рад локалне институције, ангажманом посредством волонтера УН за приправништво или практичан рад у трајању од шест мјесеци, уз одговарајућу надокнаду за животне трошкове.

Пријаве са потребном документацијом треба слати на адресу електронске поште registry.ba@undp.org.

Регионални програм локалне демократије на западном Балкану два /РеЛОаД2/ финансира ЕУ, а реализује Развојни програм УН /УНДП/.

ИЗВОРсрна
Претходни текстУ Требињу се данас обиљежава Свјетски дан туризма
Сљедећи текстПрекопавају српска имања, грађани Пала и Трнова узнемирени