Насловна Најновије Јахорина и Источно Сарајево представили понуду на Сајму туризма у Београду

Јахорина и Источно Сарајево представили понуду на Сајму туризма у Београду

212
0

Туристичка организација Града Источно Сарајево заједно са Олимпијским центром /ОЦ/ „Јахорина“, Ски-центром „Равна планина“, Романијом и свим својим партнерима представила се на 44. Међународном сајму туризма у Београду.

Стручни сарадник Туристичке организације Источно Сарајево рекла је за Срну да се већ првог дана сајма на штанду у Хали 1 Београдског сајма види да је интересовање за садржаје на подручју града и за Јахорину велико.

„Велико нам је задовољство што смо на сајму у Београду с обзиром на велики број гостију из Србије који долазе на Јахорину. Имамо наградне игре за посјетиоце нашег штанда, као и сајамске попусте за госте у хотелима“, истакла је Спасојевићева.

Према њеним ријечима, у Туристичкој организацији града Источно Сарајево очекују да ће ефекти њиховог појављивања на највећем туристичком сајму у региону бити позитивни.

„Пошто је сезона на измаку, очекујемо да ћемо и у марту имати добро попуњене капацитете“, навела је Спасојевићева.

Како каже, за наредни викенд најављене су нове сњежне падавине, што ће продужити зимску сезону.

„Наше појављивање на сајму у Београду допринијеће и напретку љетне сезоне. Очекујемо и велики број гостију током љета, имајући у виду садржаје Олимпијског центра `Јахорина`“, рекла је Спасојевићева.

Она је истакла да су тренутно најпоноснији на боб на шинама, који и током љета привлачи велики број гостију.

Према њеним ријечима, за град и ОЦ „Јахорина“ најбоља препорука је она која иде „од уста до уста“ и ослања се на искуства људи који су већ боравили на Јахорини и у Источном Сарајеву.

„Добар дио људи који је већ боравио на Јахорини планира да дође поново. Нама је изузетно драго што је Јахорина постала препознатљива туристичка дестинација“, нагласила је Спасојевићева.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЗа викенд захлађење са падавинама
Сљедећи текстПолицајац пуцао себи у главу у полицијској станици