Насловна Најновије Јахорина центар скијашког свијета: Тина Мазе данас на олимпијској планини

Јахорина центар скијашког свијета: Тина Мазе данас на олимпијској планини

186
0

На Јахорини је у току „Digital Snow“ конференција током које ће стручњаци из различитих области истражити најновије иновације, пословне могућности и перспективе за будућност индустрије скијања, те пружити прилику за умрежавање и стварање пословних контаката.

Конференцију организује Олимпијски центар „Јахорина“ с циљем промоције дигитализације, паметног управљања и заштите животне средине, рекла је за Радио Источно Сарајево стучни сарадник за односе с јавношћу ОЦ „Јахорина“, Милена Ћеремиџић.

Она је нагласила да је за данас планирано и дружење са олимпијском шампионком у скијању Тином Мазе.

Ћеремиџић је подсјетила да је у току претпродаја ски карата за предстојећу зимску сезону, за коју ОЦ “Јахорина” очекује да ће бити најуспјешнуија до сада. Претпродаја траје до 20. октобра, а попуст од 10 одсто остварује се на куповину шестодневних картата и више.

Сви који се одлуче да плате своје шестодневне карте „мастеркард“ картицом додатно ће остварити још 10 одсто попуста на снижене цијене шестодневних карата, каже Ћеремиџић.

Она је истакла да је све спремно за нову зимску сезону и да је ОЦ “јахорина” и ове године припремио богат програм, као и бројна изненађења за све скијаше и посјетиоце.

ИЗВОРртвис
Претходни текстИзраелски туристи нападнути у Египту, има мртвих
Сљедећи текстДодик: Граница постоји