Насловна Вијести Јелена Томашевић не крије срећу због наступа са Бочелијем: Била ми је...

Јелена Томашевић не крије срећу због наступа са Бочелијем: Била ми је огромна част

271
0

 

Пјевачица Јелена Томашевић, која је синоћ на концерту чувеног италијанског тенора, Андрее Бочелија у оквиру Белграде Ривер Феста, пред 3.500 људи наступала као специјални гост, не крије понос и срећу због тога.

Како каже српска талентована пјевачица, била јој је огромна част што је делила исту сцену са маестралним Бочелијем.

– Огромна је част и посебна радост за мене била пјевати са маестром Бочелијем! Његов умјетнички тим је изразио жељу да наступим у самом финалу ове вечери и да мој први музички моменат буде наша традиционална пјесма “Где си било јаре моје”. Дирљиво ми је било што ћу на концерту оперских арија и музике из антологијских италијанских филмова, представити и наше музичко културно наслијеђе. Након тога смо маестро Бочели и ја отпјевали свјетске хитове ,,Виво пер леи” и ,,Цанто делла терра” које су обиљежиле његову каријеру. Божанствен је осјећај пјевати са оваквим великаном. Цијелим бићем сам осјетила неизрециву љубав између публике и нас што је ово вече учинило незаборавним – рекла је Јелена.

Њен супруг глумац Иван Босиљчић није крио колико је поносан на своју партнерку.

– Вечерас сам можда највише поносан на Јелену. Прије концерта рекла је само “спремна сам”, вриједно је радила свих ових дана. Јелена је била узбуђена у породици радост није престајала. Она вечерас представља нашу земљу. Нина, наша ћерка, је јутрос била код фризера, има неке карнере преко рамена, о томе је највише размишљала. Ја бих можда највише волио да дијелим кадар са неким великим свјетским звездама, видјећемо шта будућност носи – истакао је Босиљчић.

 

ИЗВОРSrpska cafe
Претходни текстСутра мало ниже температуре
Сљедећи текстВласеница: Звездин љетни караван(ВИДЕО)