Насловна Најновије Вишеград: Отворен „Божићни турнир у малом фудбалу“

Вишеград: Отворен „Божићни турнир у малом фудбалу“

162
0

Ревијалном утакмицом између ветерана Фудбалског клуба „Партизан“ и вишеградске „Дрине ХЕ“ која је завршена побједом Београђана 4:3 вечерас је у Вишеграду отворен „Божићни турнир у малом фудбалу“ на којем учествује 16 екипа из БиХ.

Начелник Младен Ђуревић, који је и отворио турнир, изразио је задовољство што је ова традиционална спортска манифестација, 27. по реду, окупила велике професионалце из свијета спорта, а самим тим и бројну публику.

„Било је лијепо видјети и друге учеснике који су својим наступом употпунили Божићни турнир, а сигуран сам да су сви уживали у кореографији дјеце из обданишта `Невен` и КУД-а `Краљ Петар Ујединитељ`“, рекао је Ђуревић.

Он је захвалио донаторима и организаторима турнира и позвао све Вишеграђане да дођу у Спортску дворану и подрже овај догађај.

Члан Организационог одбора турнира Јадранко Јањић рекао је да је ово велики дан за Вишеград и све љубитеље спорта.

„Сутра креће такмичарски дио ове спортске манифестације и позивам све суграђане да од 17.00 часова буду дио `Божићног турнира`“, истакао је Јањић и напоменуо да ће током трајања турнира бити додијељене и награде за публику.

Дарко Тешевић, ветеран ФК „Партизан“, који игра на позицији везног играча, рекао је да ће из Вишеграда понијети најљепше утиске.

„Похвалио бих организацију турнира и надам се да ово неће бити посљедње гостовање у овом граду“, поручио је Тешевић.

Први погодак за домаћу „Дрину ХЕ“ постигао је ветеран овог клуба Милован Марковић, који је истакао да је част играти против екипе „Партизана“, те изразио задовољство на прилици да угосте овакав тим.

„Божићни турнир у малом фудбалу“ трајаће до 5. јануара.

ИЗВОРСрна
Претходни текстЕмисија „Привредник“ 25.12.(ВИДЕО)
Сљедећи текстПреминуо бивши фудбалер Бојан Јамина