Насловна Најновије Гогановић: Није ме уплашио инцидент у Сарајеву, настављам да штитим интересе Српске

Гогановић: Није ме уплашио инцидент у Сарајеву, настављам да штитим интересе Српске

206
0

Замјеник министра одбране у Савјету министара Александар Гогановић, рекао је да га јучерашњи инцидент није уплашио и да остаје у Сарајеву да обавља задатаке предвиђене законом о одбрани, да би очувао и развијао мултиетничке Оружане снаге БиХ, а у политичком смислу да штити интересе Републике Српске.

„Радим свој посао за који сам плаћен и сматрам да на неки начин нисам само ја угрожен у Сарајеву. Данас сам нападнут ја, сутра ће бити неко други ко долази из Републике Српске, а ради у Сарајеву и у политичком смислу штити интересе Српске“, изјавио је Гогановић новинарима у Сарајеву.

Он је захвалио министрима који долазе из Републике Српске у Савјету министара, што су му пружили подршку, као и предсјендику Републике Милораду Додику и српском члану Предсједништва БиХ Жељки Цвијановић.

Замјеник предсједавјаућег у Савјету министара Сташа Кошарац и министар безбједности Ненад Нешић, састали су се данас са Гогановићем у Сарајеву, како би разговарали о нападу на њега у овом граду.

Замјеник министра одбране Александар Гогановић, нападнут је јуче у Сарајеву, након политичког судског процеса предсједнику Републике Српске Милораду Додику.

ИЗВОРСрна, фото РТРС
Претходни текстПотврђена оптужница против Селме Цикотића за ратни злочин
Сљедећи текстНа данашњи дан прије 26 година изабрана прва Влада Српске коју је водио Додик