Насловна Вијести Источно Сарајево Градоначелник Ћосић честитао Дан српског јединства, слободе и националне заставе

Градоначелник Ћосић честитао Дан српског јединства, слободе и националне заставе

231
0

Градоначелник Источног Сарајева, Љубиша Ћосић, упутио је данас честитку, поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе, свим Србима у Републици Српској, Србији и широм свијета.

„Браћи Србима у Републици Српској, нашој матици Србији, свим Србима широм свијета, честитам Дан српског јединства, слободе и националне заставе, са жељом да се српска тробојка данас и свих наредних година поносно вијори у свим земљама гдје српски народ живи“, навео је Ћосић.

Ћосић је истакао да цијели српски народ данас, са великом радошћу, слави празник који симболизује тежњу за слободом и очувањем јединственог националног простора који гарантује опстанак српског народа и српског националног идентитета.

„Много је разлога да будемо поносни на нашу историју, традицију, културу, много разлога да будемо поносни на Републику Српску, да пригрлимо мајку Србију и да данас заједно, сложно и јединствено, прославимо овај величанствени празник, Дан свих Срба. Нека нам је срећан данашњи празник. Живјела Република Српска! Живјела Србија!“, написао је градоначелник Источног Сарајева у честитки поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе.

ИЗВОРГрад Источно Сарајево
Претходни текстИз штампе изашла књига „Памћење у сликама – сачувати од заборава“
Сљедећи текстУ Бијељини почела свечаност поводом Дана српског јединства