Насловна Најновије Данас киша уз вјетар сјеверних смјерова

Данас киша уз вјетар сјеверних смјерова

128
0

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/, данас ће падати киша и дувати сјеверни вјетар, а падавине ће према вечери постепено престајати и почеће дјелимично разведравање.

Киша која пада на сјеверу ће се током пријеподнева ширити и захватати све више предјела, а затим ће се током дана премјештати ка југу и истоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће умјерен до јак вјетар сјеверних смјерова.

Максимална температура ваздуха биће ујутру од 14 на сјеверозападу до 22 на југу и истоку, а минимална увече од шест до 10, на југу до 15, у вишим предјелима од два степена Целзијусова.

Јутрос је у БиХ претежно облачно вријеме – киша пада у сјеверним и западним подручјима, а у Херцеговни је претежно сунчано.

Температура ваздуха измјерена у 8.00 часова: Гацко два, Соколац шест, Бјелашница седам, Билећа осам, Чемерно, Рудо, Вишеград и Фоча девет, Хан Пијесак и Сребреница десет, Сарајево, Зеница и Мраковица 11, Требиње, Мостар и Мркоњић Град 13, Бијељина, Приједор, Тузла и Рибник 14, Бањалука, Нови Град и Србац 15, Неум 19 степени Целзијусових.

ИЗВОРРХМЗ, фото илустрација
Претходни текстОтворени Међународни књижевни сусрети “Симеон Милутиновић Сарајлија”
Сљедећи текстОпрез због јутарње магле и одрона