Насловна Најновије Договорена сарадња са УКЦ-ом

Договорена сарадња са УКЦ-ом

157
0

Руководство Болнице „Србија“ у Источном Сарајеву договорило је сарадњу са љекарима – гастроентерологије, кардиологије, реуматологије и нефрологије из Универзитетског клиничког центра Републике Српске.

Из Болнице „Србија“ су истакли да континуирано раде на унапређењу квалитета услуга да би пацијенти били задовољни и да је с тим циљем исказана потреба за услугама из области гастроентерологије, те је сарадња договорена са супспецијалистима гастроентерологије са хепатологијом Павлом Арамбашићем, Ренатом Тамбурић и Младеном Ђурђевићем.

Они ће у ову установу долазити два пута мјесечно, а за преглед је потребна упутница породичног љекара.

Арамбашић, Тамбурићева и Ђурђевић свакодневно изводе све рутинске методе у гастроентеролошкој и хепатолошкој дијагностици, ултрасонографија абдомена, езофагогастродуоденоскопија и колоноскопија, као и високоспецијализоване интервентне ендоскопске процедуре.

Арамбашић и Тамбурић долазе у Болницу „Србија“ 25. новембра, гдје ће обављати констултативне и амбулантне прегледе пацијената, гастроскопије и колоноскопије, а о термину прегледа пацијенти ће бити накнадно обавјештени.

Заинтересовани пацијенти преглед могу заказати на број телефона 057/325-300-локал 399 и 409 и 057/325-340 са нагласком да заказују преглед код доктора Арамбашића и Тамбурићеве.

ИЗВОРјзу болница "Србија"
Претходни текстНаредних дана хладније и кишовито
Сљедећи текстСоколац: Сутра почиње вакцинација против сезонског грипа