Насловна Најновије Због поледице повећан број пацијената са преломима

Због поледице повећан број пацијената са преломима

171
0

На подручју општине Пале у претходна два дана због ниске температуре ваздуха и поледице јавио се већи број пацијената са повредама екстремитета, речено је Срни у Служби хитне помоћи.

„Прије пар дана када су били јаки минуси дешавали су чести падови и ломови. То су биле повреде руку, ноге, главе, имали смо и шивења“, наводе из ове службе.

У Служби хитне помоћи кажу да су пацијенте средње и старије доби упућивали и у Болницу „Србија“ у Источно Сарајево.

Вршилац дужности директора Комуналног предузећа Пале Драган Бејатовић рекао је Срни да до сада нису добијали пријаве и жалбе грађана на евентуалне повреде на пјешачким зонама.

Он је истакао да је проходност на свим пјешачким зонама, око 27 километара колико по програму „Комунално“ предузеће одржава, у потпуности обезбијеђена, степеништа очишћена, а шеталиште посипано фракцијом-пијеском цијелом његовом дужином.

„Предузеће `Комунално` у наредном периоду трудиће се да прошири опсег свог дјеловања и на све могуће начине помогне и олакша кретање свих грађана општине Пале“, поручио је Бејатовић.

Он је објаснио да њихово предузеће није задужено за чишћење приватних посједа, улазних стубишта и степеница, тротоара зграда заједнице етажних власника, прилаза зградама, јавним институцијама, приватним предузећима. 

ИЗВОРсрна
Претходни текстСтуденти из Француске љетњи семестар проводе на Филозофском факултету Пале
Сљедећи текстНикола Јокић преузео прво мјесто у трци за МВП награду