Насловна Најновије Игор Иконић ученик генерације Основне школе “Свети Сава” Рогатица

Игор Иконић ученик генерације Основне школе “Свети Сава” Рогатица

179
0
Данас је у Основној школи “Свети Сава” обиљежен “Дан ученичких постигнућа”. Чланови секција су уз подршку наставника приредили културно-забавни програм у оквиру којег су уручене дипломе “Вук Караџић”, проглашен ученик генерације и додијељене награде ученицима који су били најбољи на школским и општинским такмичењима.
 
Учеником генерације проглашен је Игор Иконић, а “Вукову диплому”, осим њега, добили су и Лазар Бојовић, Јована Деспетовић, Ана Павловић, Нађа Ујић, Лазар Шалић, Лазар Шаренац, Матеја Драганић, Ирина Крчо и Јана Поповић. Пригодне награде уручили су им Миломир Драганић, директор школе, и Милорад Јагодић, начелник општине.
 
Директор Драганић је истакао да ове године испраћају једну од најбољих и најуспјешнијих генерација:
– Поносни смо на чињеницу да ове године у нашој школи имамо десет носилаца “Вукове дипломе”. Свим ученицима желим срећан завршетак основног образовања и наставак школовања – поручио је Драганић.
 
Начелник Јагодић је нагласио да је дан ученичких постигнућа посебан дан за сваку локалну заједницу:
– Данас награђујемо најбоље од најбољих. У своје име и у име наше локалне заједнице ученицима, њиховим родитељима и радницима ове установе прво честитам завршетак ове школске године, а затим честитам и награђенима за успјех који су постигли – рекао је Јагодић у свом обраћању.
 
Девети разред у Основној школи “Свети Сава” Рогатица ове године завршилa су 103 ученика.
ИЗВОРФБ Милорад Јагодић, начелник Општине Рогатица
Претходни текстДодик: Нова болница у Требињу за 30 мјесеци
Сљедећи текстУ суботу претежно облачно с кишом