Насловна Најновије И даље активан посебан рачун за помоћ породици Терзић

И даље активан посебан рачун за помоћ породици Терзић

468
0

Општина Пале поново позива све грађане и привредне субјекте који желе да помогну породици Терзић из Мокрог, којој су у пожару у породичној кући смртно страдала два члана, а имовина уништена, да уплате средстава на име помоћи врше на посебан рачун који је отворила општина.

Средства је могуће уплатити на број рачуна 5620128118773322 код НЛБ банке са назнаком „За помоћ породици Терзић“, саопштено је из Општинске управе.

„Овај рачун активан је од 17. јануара. Већ су прикупљена одређена средства и потребно је да у данима пред нама покажемо додатну солидарност и прикупимо довољно средстава чија искључива намјена јесте рјешавање егзистенцијалног, стамбеног питања за породицу Терзић“, наводи се у саопштењу.

У саопштењу се истиче да су акцију финансијски у значајном броју већ подржали и грађани и привредници, на чему је захвална локална самоуправа.

Општина Пале, град Источно Сарајево, републичке институције и поједина јавна предузећа, такође, дају озбиљан допринос да збрину чланове породице Терзић и пруже им сваку врсту подршке у за њих тешким и болним тренуцима.

Два соколачка Удружења сакупљају помоћ за породицу Терзић - ИНФО ЦЕНТАР  Соколац

У пожару који се десио у ноћи 14. на 15. јануара у 1.30 часова у породичној кући у насељу Карађорђево у Мокром, општина Пале, смртно су страдале тридесеттрогодишња мајка и осмогодишња кћерка.

У пожару су изгорјели комплетно приземље и спрат лијевог дијела дуплекса куће.

ИЗВОРСрна, фото РТВИС
Претходни текстДипломатски скандал у Сарајеву: Пленковић се није појавио у Предсједништву БиХ због Комшића
Сљедећи текстЂоковић срушио “бомбардера“ Фрица