Насловна Најновије Катић: Прослава 9. јануара – Дана Републике Српске у Источном Сарајеву

Катић: Прослава 9. јануара – Дана Републике Српске у Источном Сарајеву

173
0

Начелник Источног Новог Сарајева Јован Катић потврдио је да ће се централна прослава 9. јануара – Дана Републике Српске одржати у Источном Сарајеву.

„По први пут 9. јануара, ове године са улица Источног Новог Сарајева из свечаног дефилеа шаљемо поруку мира, љубави према отаџбини и поноса на оно што јесмо и одакле смо.
Република Српска је завјет сарајевских Срба, а наша водиља је њен просперитет, напредак и стабилност, што ћемо и показати поносно 9. јануара“, рекао је Катић.

Он је подсјетио да је прошле године у Источном Новом Сарајеву, поводом 30 година Републике, развијена најдужа застава у Европи.

„9. јануара 2023. године, од 14 часова, улица Стефана Немање у Источном Новом Сарајеву постаће централно мјесто окупљања, грађана из цијеле Републике, истинског поноса и родољубља, гдје ћемо, сви заједно, славити наш 31. рођендан и радовати се свим наредним које ћемо дочекати заједно, у нашој Српској. Драги суграђани, 9. јануара покажимо љубав, јединство и слогу и сви заједно испратимо величанствену прославу Дана Републике. Сви уз Српску и за Српску”, нагласио је Катић.

ИЗВОРФејсбук профил начелника Јована Катића
Претходни текстСутра облачно уз сунчане периоде и топло за ово доба године
Сљедећи текстВишеград: Новогодишњи поклони за кориснице Дома за лица са инвалидитетом