Насловна Најновије Нова година уз Новака и Србију

Нова година уз Новака и Србију

126
0

Тениска репрезентација Србије предвођена Новаком Ђоковићем, најбољим тенисером свијета, стартује на Јунајатед купу 31. децембра од 11.00 часова против селекције Кине, док се меч са репрезентацијом Чешке игра три дана касније.

Ђоковић је одлучио да му одмор послије Завршног Мастерса не траје дуго па ће тако већ крајем године бити на терену и то бранећи боје Србије.

Тениска репрезентација Србије налази се у групи Е са Чешком и Кином, а док још није познато ко ће играти против кога, оно што се зна јесте сатница.

Испраћање старе године у Србији ће бити обиљежено уз Новака Ђоковића, Хамада Међедовића, Олгу Даниловић, Наталију Стевановић, Николу Ћаћића и Дејану Радановић пошто ће се два сингла и микс дубл против Кине играти 31. децембра од 11.00 часова ујутро, што је 17.00 часова поподне по аустралијском времену.

Српски тенисери и тенисерке имаће кратак одмор, а онда их 2. јануара од 04.00 сата ујутро по српском времену чека сусрет са селекцијом Чешке.

Јунајтед куп је такмичење које је настало послије гашења АТП купа, а заправо је замјена за некадашњи Хопман куп. У четвртфинале турнира пролазе првопласирани из шест група, као и двије најбоље другопласиране репрезентације.

Новак ће на терену бити и прије Јунјатед купа пошто 26. и 27. децембра игра на ревијалном турниру у Саудијској Арабији.

ИЗВОРспутник
Претходни текстДо краја октобра топло и промјенљиво вријеме
Сљедећи текстНешић: Агенције да доставе информацију о могућем терористичком нападу