Насловна Најновије Одређен притвор гинекологу из Сремске Митровице осумњиченом за акушерско насиље

Одређен притвор гинекологу из Сремске Митровице осумњиченом за акушерско насиље

161
0

Гинекологу из Опште болнице у Сремској Митровици осумњиченом за акушерско насиље над породиљом у тој болници 12. јануара данас је одређен притвор, потврђено је Танјугу у Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

У ВЈТ у Сремској Митровици је, како је потврђено, приведен М.М. љекар специјалиста гинекологије и акушерства у Општој болници у Сремској Митровици, због тешког дјела против здравља људи, јер постоје основи сумње да је извршио ово кривично дјело 12. јануара у Општој болници у Сремској Митровици.

Осумњичени је салушан, након чега је му је суд, по приједлогу тужилаштва, одредио притвор због опасности од ометања поступка утицајем на свједоке, опасности да ће у кратком времененском периоду поновити кривично дјело и због узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

Више јавно тужилаштво у Сремској Митровици наставља истрагу у овом предмету.

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије ухапсили су у петак у Сремској Митровици М.М. (1979), љекара Опште болнице у Сремској Митровици, након што је породиља на Фејсбуку објавила да је М.М. одговоран за смрт њене бебе.

Она је у објави, између осталог, навела да јој је љекар током порођаја нанио физичке повреде, да јој је пријетио и вријеђао је „на националној основи“.

ИЗВОРтанјуг
Претходни текстОКК „Игман – Источна Илиџа“ ангажовао пет нових играчица
Сљедећи текстТешко болесни Свен Горан Ериксон преузима Ливерпул, Клоп му испунио дјечачки сан