Насловна Најновије Опозиција поднијела кривичну пријаву против СНСД-а

Опозиција поднијела кривичну пријаву против СНСД-а

254
0

Представници ПДП-а, СДС-а и Листе за правду и ред – Небојша Вукановић предали су данас Окружном јавном тужилаштву Бањалука, кривичне пријаве против СНСД-а и Н.Н. лица због, како тврде, изборне крађе.

Потпредсједник ПДП-а Јелена Тривић, навела је да је ријеч о „мањој кривичној пријави“ која се односи на СНСД и Н.Н. лица, која се виде на одређеним видео-снимцима.

– Желим да најавим једну, условно речено, велику пријаву која ће обухватити неколико стотина лица која су учествовала у организованој и спроведеној намјери изборне пљачке. То ће бити предато институцијама сљедеће седмице – рекла је Тривићева новинарима.

На новинарско питање да ли је опција понављање избора за предсједника Републике Српске, Тривићева је одговорила потврдно.

Функционер СДС-а Недељко Гламочак, позвао је Републичко јавно тужилаштво и Окружно јавно тужилаштво Бањалука да раде свој посао.

Лидер Листе за правду и ред Небојша Вукановић, сматра да резултат општих избора који се жели приказати, нема везе са стварном вољом грађана.

ИЗВОРсрна
Претходни текстПУ Источно Сарајево: Ухапшен мушкарац због шумске крађе
Сљедећи текстKовачевић: Подићи тужбу против опозиције, због евидентних подвала