Насловна Најновије Партизан домаћин Црвеној звезди

Партизан домаћин Црвеној звезди

287
0
Пред кошаркашима Партизана и Црвене вечерас је други овосезонски вјечити дерби. Након евролигашког дуела, на програму је нови, овог пута у АБА лиги. Домаћин у Београдској арени је поново Партизан, а утакмица почиње у 20 часова.
 
Други пут у четири дана вјечити ривали одмјериће снаге у Београдској арени.

Партизан пред својим навијачима имаће поново прилику за тријумф, док с друге стране кошаркаши Црвене звезде желе да се реванширају за пораз у Евролиги.

– По други пут у четири дана очекује нас утакмица са истом противником. Свјесни смо да нас очекује потпуно другачија утакмица од претходне. Из ње треба да извучемо закључке. Ово је АБА лига која нам је јако важна, даћемо све од себе јер нам је и ова утакмица јако важна – рекао је Јанис Сферопулос, тренер Црвене звезде.

Звезда у меч са вјечитим ривалом улази без пораза у регионалном такмичењу. Првотимац црвено-бијелих Дејан Давидовац поручује да се грешке из евролигашког сусрета морају свести на минимум уколико екипа жели до побједе.

– Пред нама је још једна утакмица са Партизаном, друга у кратком периоду. Ово је потпуно друга прича и друго такмичење али циљ остаје исти. Покушаћемо да извучемо неке поуке из претходне, да поновимо ствари које су биле добре, да коригујемо неке ствари и да дођемо до циља, а то је побједа која би нам много значила – навео је Давидовац.

 
ИЗВОРртрс
Претходни текстПомен поводом три године од упокојења митрополита Амфилохија
Сљедећи текстНаставља се суђење у предмету „Дудаковић и други“