Насловна Најновије Пирић: Није било грешака током обрачуна

Пирић: Није било грешака током обрачуна

179
0

Подаци које је Централна изборна комисија /ЦИК/ БиХ објавила о броју освојених мандата политичких странка званични су и није било грешака током обрачуна, изјавила је Срни портпарол ЦИК-а Максида Пирић.

„Подаци који су објављени на званичној страници ЦИК-а сада су дефинитивно завршени, а одређене измјене су се дешавале током покретања апликације и ажурирања података током ноћи. Уколико буде неких измјена, ми ћемо се огласити“, додала је Пирићева.

Централна изборна комисија БиХ утврдила је синоћ резултате општих избора у БиХ за све нивое, осим за предсједника и потпредсједника Републике Српске.

Утврђени су резултати за Предсједништво БиХ, Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ, Народну скупштину Републике Српске, Представнички дом Парламента ФБиХ и скупштине кантона у ФБиХ.

Из ЦИК-а БиХ су навели да ће резултати избора за предсједника и потпредсједнике Републике Српске бити утврђени када се стекну услови, те да Главни центар за бројање није окончао активности по наредби ЦИК-а БиХ од 10. октобра.

ИЗВОРсрна
Претходни текстЈокић 78. трипл даблом стигао Вилта Чембрлена
Сљедећи текстОтворена биралишта у Црној Гори