Насловна Најновије Понуда Јахорине представљена у Букурешту

Понуда Јахорине представљена у Букурешту

214
0

Олимпијски центар „Јахорина“ презентовао је понуду зимске сезоне и туристичких потенцијала, у оквиру сајма туризма Ромекспо у Букурешту, уз велику подршку Амбасаде БиХ у Румунији и амбасадора Славише Ћеранића.

Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић рекао да су јуче са великим задовољством представили понуду Олимпијског центра у Букурешту, те да је њихова маркетинг стратегија за ову сезону базирана на европске земље, саопштено је из Олимпијског центра.

„Велики значај ту свакако има Румунија уколико узмемо у обзир чињеницу да је ти земља са тренутно највећим скијашким потенцијалом. Прије 10 година сам као директор Скијалишта Србије на Копаоник довео групу туриста из Румуније, који и годинама послије зимују тамо. Идеја је да овом презентацијом урадимо исто и на Јахорини“, рекао је Љевнаић.

Он каже да су Румуни одлични гости које ће са задовољством угостити на Јахорини, те да велику захвалност дугује амбасадору Ћеранићу који их је сјајно дочекао у Букурешту и у великој мјери допринио успјешности презентације.

Љевнаић је истакао да је Јахорина олимпијска планина и тренутно најмодернији ски-центар на Балкану, са најбољим односом цијена-квалитет, те да је и то огромна предност.

Према његовим ријечима, Јахорина је планина која тренутно располаже са 47 километара идеалних по ФИС стандардима уређених ски-стаза, најмодерније кабинске годноле, жичаре и лифтови укупног капацитета око 31.000 скијаша на час.

 

ИЗВОРсрна
Претходни текстМладен Илић поднио оставку
Сљедећи текстПоложени вијенци на Споменик солунском добровољцу