Насловна Најновије Прекид електроснабдијевања

Прекид електроснабдијевања

162
0

Из ,,Електродистрибуције“ Пале обавјештавају потрошаче о радовима на електромрежи и прекидима електроснабдијевања:

Пале:
Данас и сутра планирани су радови на 10 kV воду Врхпрача и доћи ће до привремених  прекида у испоруци електричне енергије у периоду 07,00 – 17,00 часова потрошачима у насељу Каменица.

Вишеград:
Данас су планирани радови на 10 kV воду Међеђа и доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду 08,00 – 14,00 часова потрошачима у насељима: Холујаци, Ораховци, Рохци, Бродар, Ђипи, Међеђа, Каоштице, Цријеп и Трбосиље.

Фоча:
Данас су планирани радови у ТС 10/0,4 kV Центар 2 и  доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду 08,00 – 17,00 часова потрошачима у улицама: Алексе Шантића, Крајишка и дијелу Његошеве улице.

Рудо:
Данас су планирани радови на 10 kV воду Стргачина и доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду 10,00 – 14,30 часова потрошачима у насељима: Попов до, Ресићи, Обрвена, Косовићи, Дорићи, Соколовићи, Мрсово, Полимље, Гаочићи, Бишевићи, Гривин, Равно Сетихово, Сетихово, Горња и Доња Стрмица, Омачина, Баре, Стргачина, Арбанаси, Грабовик, Бјељевине, Зарбовина,  Радожеље, Пазаље, Подаврело.

ИЗВОРртвис
Претходни текстСтруја у Српској остаје најповољнија у региону
Сљедећи текстПромоција романа „Mилош и aкмаче“